Koncrete

OVER ONS BOUWBEDRIJF

Koncrete, prefab bouwbedrijf met een plus

Jong, dynamisch en een oprechte passie voor prefab bouwen: Bouwbedrijf Koncrete zet met plezier en precisie de schouders onder je residentieel bouwproject. Als innovatieve speler in prefab toepassingen voor woning- en projectbouw, begeleiden we je doorheen je hele bouwtraject, van eerste planning tot succesvolle oplevering.

Een vastgoedproject is het fundament van een nieuwe toekomst. Jouw verhaal? Ons uitgangspunt. Een nieuwe start, een warme thuis voor je gezin, een professioneel kantoor, een grootse winkelruimte, … Samen brengen we je ideeën in kaart en vertalen we ze naar een prefab bouw die 100% past bij je gezinsleven, zaak of project.

Wij geloven sterk in duurzaam bouwen, flexibel én op maat. Een woning, kantoorruimte of project bouwen dat volledig voldoet aan je verwachtingen? Vormgevingsvrijheid, ruime afwerkingsopties, energiezuinig bouwen, … Wie kiest voor prefab bouwen, kan rekenen op een snel, duurzaam en economisch interessant bouwproces. Schuif gerust met ons aan tafel, wij zijn benieuwd naar je plannen!

Een aannemer om je prefab bouwproject vlot en correct te laten verlopen? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x