Koncrete

PREFAB

Waarom Koncrete voor prefab kiest? De huidige prefab technieken maken het mogelijk om duurzaam en kwaliteitsvol te bouwen, met een snelle opleverdatum. En dat is een voordeel voor zowel de bouwheer als de aannemer. 

Bij prefab bouwen wordt gewerkt met geprefabriceerde bouwelementen uit beton, hout of staal. Zij worden nauwkeurig door de architect uitgetekend en onder de beste omstandigheden in de fabriek geproduceerd. Regen, vorst of onzorgvuldig werk hebben zo geen invloed op de opbouw van bijvoorbeeld vloeren en muren, en de montage op de werf verloopt nadien snel en eenvoudig, met een beperkt aantal handelingen. Dat reduceert de foutenmarge tot een absoluut minimum en resulteert in gebouwen die aan de hoogste isolatie- en duurzaamheidseisen voldoen.

Uniek is dat Koncrete expertise in alle duurzame prefab bouwtechnieken combineert, waardoor we ook de mogelijkheid bieden tot hybride bouwen. Deze nieuwe bouwmethode combineert twee of meer bestaande (prefab) technieken om in één project het beste van twee werelden te verenigen.

Ontdek hieronder alles over de verschillende technieken en hun voordelen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x