Koncrete

Hybride bouwen, het beste van twee werelden

Elke bouwmethode heeft zijn specifieke voordelen en toepassingsgebieden. Dat is voor prefab bouwtechnieken niet anders. Om veeleisende bouwprojecten naar het allerhoogste niveau te tillen, is het echter mogelijk om meerdere technieken met elkaar te combineren. Zo kiest u in een gesloten bebouwing bijvoorbeeld voor een structuur in staalframebouw en een gevel in betonnen prefabelementen, of laat u de bovenste verdiepingen van een betonnen bouwwerk in lichter CLT uitvoeren. Doordacht hybride bouwen zorgt er zo voor dat uw project nog duurzamer en efficiënter gerealiseerd wordt.

Koncrete is vandaag de enige aannemer in België die prefab technieken in staal, hout en beton op die manier met elkaar kan verenigen. Combineert u prefab liever met traditionele bouwmethodes? Wij beschikken over een ruim netwerk aan vaste bouwpartners, waarmee we jouw hybride bouwproject kunnen realiseren. Praktisch, persoonlijk en volledig in lijn van uw planning.

Welkom bij Koncrete, koploper in ecologisch verantwoord bouwen.

Een optimaal E-peil, een minimum aan tocht en warmteverlies, de recuperatie van waardevolle bouwmaterialen, … Bewust bouwen, start met het vinden van de juiste, energiezuinige bouwmethode. Koncrete combineert ultiem wooncomfort met duurzame materialen. Zo blijven we niet alleen dicht bij jouw bouwstijl, maar bieden we ook een gefundeerd antwoord op de Europese BEN-normen, die stelt dat nieuwe woningen vanaf 2021 bijna-energieneutraal dienen te zijn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x