Koncrete

WONINGBOUW

Wij zetten Prefab naar uw hand

Prefab enkel voor industriebouw? Niets van. Koncrete maakt komaf met het idee dat prefab niets voor woningbouw is en bouwt met deze technieken een karaktervolle woning op uw maat. Mét de nodige architecturale vrijheid en uw eigen keuze in afwerkingsmaterialen. De snelle opleverdatum en duurzame kwaliteit krijgt u er automatisch bij. 

Op vlak van comfort en energiezuinigheid zit u met een prefab woning ook meteen goed. De bouwtechnieken reduceren risico’s op tocht en warmteverlies, en u haalt probleemloos de Belgische EPB- en Europese BEN-normen. Zelfs volledig energieneutraal bouwen ligt met prefab binnen handbereik.

Tot slot zorgt Koncrete ervoor dat uw particulier bouwproject van eerste contact tot definitieve oplevering de juiste koers vaart. Wij begeleiden u naar de juiste bouwmethode, stellen uw prioriteiten scherp en rollen een waterdichte planning uit. We houden uw budget in de gaten en volgen de werf stipt en met aandacht op. Het resultaat? Een vlot bouwtraject, sterk uitgedacht en strak op schema.

Koncrete is benieuwd hoe uw droomhuis eruit ziet. Maak vrijblijvend een afspraak, schuif met ons aan tafel en laat uw bouwplannen werkelijkheid worden.

Je bouwplannen laten uitvoeren van A tot Z? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x